Introductie

Tandtechnicus Jan Gast is al meer dan 35 jaar een gepassioneerd specialist in het maken van gebitsprotheses en is aangesloten bij het Tandtechnisch Genootschap. Tevens is hij DemaQs gecertifiseerd. DemaQs is een kwaliteitsborgingsysteem dat volledig voldoet aan de essentiŽle vereisten, gesteld in het Besluit Medische Hulpmiddelen van 30 maart 1995.

Inmiddels werkt hij al 25 jaar succesvol in samenwerking met een tandarts in de praktijk aan De Vlijt 37 in Bedum. De weg naar deze praktijk is dan ook voor mensen met schrijnende gebitsproblemen werkelijk een openbaring gebleken, gezien de vele positieve reacties van patiŽnten uit heel Nederland. Zelfs door het UMCG worden er patiŽnten doorverwezen naar deze specialisten in Bedum.

Als deze specialisten hun patiŽnten (altijd zonder pijn) hebben geholpen, gaat er vaak voor hen een nieuwe wereld open! Want zij weten uit jarenlange ervaring hoe belangrijk een comfortabel zittende gebitsprothese voor u en uw gezondheid kan zijn. Meer zelfvertrouwen en een positievere uitstraling is vaak het resultaat. Uit onderzoek is gebleken, dat bijna drie miljoen Nederlanders een gebitsprothese dragen, waarvan meer dan een half miljoen met blijvende klachten. Toveren kunnen wij ook niet, maar wij streven wel naar een zo optimaal resultaat. Daar is vakmanschap, geduld en ervaring voor nodig. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Voor het verkrijgen van een nieuwe gebitsprothese brengt u 4 keer een bezoek aan onze praktijk. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen en adviseren u bij het uitzoeken van de kleur en de vorm van de tanden. Een heel essentieel onderdeel van het vervaardigen van een goede gebitsprothese is dat er een zeer speciale afdrukmethode wordt toegepast. Daardoor mag en kan op een hoge score van succes worden gerekend.

De tandarts en tandtechnicus bij u aan de stoel!! Een betere combinatie is er eigenlijk niet, want een gebitsprothese maken we samen!

Heeft u nog vragen? U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken met onze praktijk. Ons telefoonnummer: 050 3012076.